USF Gaming Fair 2022

Pomogli smo Uniji Studenata FON-a na humanitarnom CS:GO turniru u okviru projekta USF Gaming Fair. Pružili smo pomoć u vidu organizacije i prenosa turnira kao i skupljanja donacija putem prenosa.

img

Unija studenata FON-a je ove godine održala šesti po redu projekat USF Gaming Fair. USF Gaming Fair je projekat čiji je cilj predstavljanje značaja i uspeha gejming industrije kao i okupljanje svih ljubitelja video igara koji su imali priliku da se upoznaju, druže i takmiče.

Humanitarni aspekt projekta je nešto po čemu je USF Gaming Fair prepoznatljiv i ove godine sva prikupljena sredstva od kotizacija su bila prosleđena onima kojima je to najpotrebnije preko humanitarne organizacije ,,BELhospice” koja je usmerena na palijativno zbrinjavanje, palijativnu medicinu i edukaciju u ovoj oblasti.

img

Srpska Esport Humanitarna Liga je pomogla Uniji studenata FON-a u vidu organizacije i prenosa CS:GO turnira u sklopu prvog segmenta USF Gaming Fair-a - humanitarni turniri. Tridesetčetvoročasovni prenos obuhvatio je čitav turnir, od grupne faze do samog finala turnira. Na prenosu su gostovali Nenad "Bakistuta" Filipović i Minja "njam1" Kefer koji su ulepšali prenos i podelili događaj sa svojom publikom.

Na čitavom USF Gaming Fair-u je skupljeno preko 250 000 RSD za organizaciju "BELhospice", što je nadmašilo svaki prethodan usf gaming fair za čak 80 000 RSD!