HUMANITARNI STRIM ZA STEFANA SUBOTIĆA

Na humanitarnom strimu za Stefana Subotića koji boluje od leukemije skupljane su donacije za njegovo lečenje, igrali smo CS:GO sa publikom i prenošen je tada aktuelan turnir.

foo

Već četiri godine Stefan se bori sa akutnom limfoblastnom leukemijom. Od prve transplatacije koštane srži prošlo je tri godine. Bolest se vratila i Stefan je od septembra 2020. godine ponovo na lečenju na Klinici u inostranstvu. Posle novog zračenja i terapija, imao je i drugu transplataciju koštane srži.

Na žalost, nakon sedam meseci od druge transplantacije, bolest je ponovo počela da se prikrada. Jedini spas za trajno izlečenje je terapija matičnim ćelijama, jer bez toga bolest će se vraćati dok ne mutira u oblik za koji ne postoji lek. Na žalost ova terapija je jako skupa stoga je potrebno da se nastavi sa prikupljanjem sredstava za Stefanovo dalje lečenje.

U nedelju, 14.11. sa početkom u 14.00 je održan humanitarni strim za Stefana na kojem smo skupljali donacije za njegovo lečenje.

Strim je prenošen na našem Trovo kanalu a trajao je preko 12 sati. Na strimu smo igrali CS:GO 5 na 5 mixeve sa publikom i uživo je prenošeno četvrtfinale drugog kvalifikacionog turnira EHLS Sezone 2.

Uz veliku podršku domaćih strimera, jutjubera i influensera u vidu promocije akcije kao i uz velik odziv donatora, skupljeno je 41744,16 RSD koji su nakon završetka prenosa odmah prebačeni na Budihuman račun Stefana.

Dva dana nakon završene akcije, potvrđeno je da je Stefan uspeo da skupi svotu novca kako bi ga primili u bolnicu. Ipak, tu se borba ne završava - Pošaljite 360 na 3030 za Stefanov život!