1V1 KANTER IZ BLOKA

Pomogli smo projektu Kanter iz bloka humanitarne organizacije Srbi za Srbe u vidu tehničke podrške, prenosa mečeva i pomoći pri organizovanju 1v1 CS:GO turnira.

foo

Nakon uspešno završenog prvog CSGO turnira u onlajn gejmingu - Gejming iz bloka, ovaj projekat je nastavio sa daljim turnirima. Dana 27. i 28. decembra 2021. pomogli smo projektu Kanter iz bloka humanitarne organizacije Srbi za Srbe u vidu tehničke podrške, prenosa mečeva i pomoći pri organizovanju njihovog prvog 1v1 CS:GO turnira.

foo

Za registraciju na turnir bilo je potrebno uplatiti najmanje jedan SMS na 7763. Na turnir se prijavilo 15 učesnika, od 16 slobodnih mesta. Turnir se održavao na platformi za takmičenja u onlajn igrama - Challengermode, a mečevi su prenošeni uživo na našem zvaničnom Trovo kanalu. Kako bi igrač odneo pobedu u svom susretu, potrebno je da osvoji 16 rundi i tako prođe dalje u žrebu. Ukoliko bi igrač izgubio meč, pao bi u donji žreb gde bi dobio još jednu šansu da nastavi takmičenje.

foo

Prvo mesto na turniru je zauzeo igrač Andreyzr, dok je na drugom mestu igrač Perrow a na trećem Krkicc. Igrači su pokazali izuzetnu sposobnost pucanja ali i humanost samim učestvovanjem na turniru.