Novogodišnja humanitarna akcija

Novogodišnja humanitarna akcija 2022/2023. ujedinjuje regionalne strimere, kontent kreatore, organizacije, timove, kompanije i sve ostale ljubitelje e-sporta u jedan zajednički cilj.

Ilustracija paketica

Novogodišnji i Božićni praznici su najlepše i najradosnije doba godine. Tada svi u veselju provode vreme sa svojim najmilijima. Nažalost hiljadama dece ovo doba godine su samo novi dani bez osmeha i sreće. Ulepšajmo predstojeće praznike socijalno ugroženoj deci sa novogodišnjim paketićima!

Drugu godinu za redom, pripremamo novogodišnju akciju koja ima za cilj ujedinjenje regiona radi prikupljanja donacija za najugroženije i tako zajedničkim snagama ulepšamo nekome novogodišnje praznike.

Struktura akcije

Novogodišnja humanitarna akcija 2022/2023. ujediniće regionalne strimere, kontent kreatore, organizacije, timove i kompanije u jedan zajednički cilj. Pozvani učesnici u akciji će na svoj način, naspram svojih mogućnosti, organizovati događaj ili aktivnost u kojoj će oni i njihova publika moći da doniraju novac za paketiće.

Novac za paketiće će se skupljati u novembru i decembru 2022. godine a priprema i podela paketića će se održati oko pravoslavnog Božića

Kako da doniram?

$

Kako da se priključim akciji?

Ukoliko si strimer, esport talent, prestavljaš organizaciju ili kompaniju i želiš da pomogneš u skupljanju sredstava, javi nam se na mejl office[at]ehls.rs ili na Instagram stranici ehls.rs