NOVOGODIŠNJA AKCIJA 2021

Ulepšali smo novogodišnje praznike socijalno ugroženoj deci iz CZODO "Zvečanska" donacijom u vidu lične higijene, osnovnih životnih namirnica i novogodišnjih paketića sa igračkama.

img

Novogodišnja akcija Esport Humanitarne Lige Srbije je uspešno završena. Donaciju u vrednosti od 50 000 RSD smo uručili Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine "Zvečanska" u vidu lične higijene, osnovnih životnih namirnica i novogodišnjih paketića sa igračkama.

foo

Akcija je započeta 17.12.2021. u vidu prikupljanja donacija putem prenosa uživo tada aktuelnog Finalnog turnira EHLS Sezone 2. Sakupljanje donacija je trajalo do 26.12.2021. kada se održalo i veliko finale Sezone. Na samom početku akcije smo se susreli sa vrlo malim odazivom donatora koji je trajao do poslednjeg dana sakupljanja donacija.

Naime, na humanitarnom strimu koji je održan uoči velikog finala Sezone, uz pomoć strimera "Bakistuta" skupljeno je preko 400 EUR za samo par sati prenosa!

U dogovoru sa CZODO "Zvečanska", uručili smo donaciju u vidu lične higijene, pelena, hrane za bebe i novogodišnjih paketića sa igračkama. Donacija je uručena nakon pravoslavne nove godine, 14.1.2021.

foo

Zahvaljujemo se svima koji su omogućili da se akcija sprovede a posebnu zahvalnost želimo da izrazimo Nenadu "Bakistuta" Filipoviću što nam je izašao u susret i u velikoj količini pomogao akciji.