Nedelja za porodice poginulih u rudniku "Soko"

Održali smo humanitarnu nedelju za porodice poginulih u rudniku "Soko", u okviru koje smo strimovali razne događaje a sav skupljen novac prebačen je h.o. 28. Jun, koja će dalje da rasporedi novac porodicama.

img

U tragediji koja se dogodila u rudniku "Soko" 1.4.2022. poginulo je osmorica rudara a ranjen je dvadeset i jedan rudar.⁣ Svi su za sobom ostavili izdržavana lica, a 18-oro dece je preko noći ostalo bez svojih očeva.

EHLS je uspešno održala humanitarnu nedelju za porodice poginulih u nesreći u rudniku "Soko", koja je trajala 7 dana, skupljeno je $1112, prenošeno je preko 30 sati a učestvovalo je preko 10 donatora. Donacije idu direktno porodicama putem humanitarne organizacije 28. Jun, kojoj smo prebacili kompletnu sumu odmah nakon završetka humanitarne nedelje.

Program humanitarne nedelje sastojao se od CS:GO mixeva sa publikom i specijalnim gostima, prijateljskih mečeva između ekipa GORANEEEE i PakleneLisice, Vudu i iNation Esports i Позамашћена Галантерија i КРАЈИШНИЦИ i prenosa EHLS Sezona 3: Kvalifikacionog turnira 02.

U subotu (9.4.), nedelji se pridružio Nenad Filipović "Bakistuta" koji je skupljao donacije na svom Twitch kanalu skupivši 550 evra! U nedelju (10.4.) nam se pridružio Minja Kefer "njam1" kao komentator mečeva aktuelnog turnira a pred kraj nedelje Janko Paunović "YNk" se uključio donacijom od čak $200 nakon koje je dostignut cilj od 1000$. Takođe želimo da se zahvalimo Goci na neprestanoj humanosti i neprekidnim donacijama.